Минулого року не пройшов атестацію: П'яний експрокурор збив на смерть жінку на скутері та намагався втекти (фото)

Сестра загиблої стверджує, що жінка їхала з роботи у світловідбиваючій куртці. Про це інформує поліція Рівненської області, передають Патріоти України.

Слідчі з'ясували, що чоловік не вибрав безпечної швидкості, не дотримався дистанції та допустив зіткнення зі скутером, який рухався в попутному напрямку. Водій скутера загинула на місці.

"Після скоєного водій позашляховика не зупинився і спробував сховатися з місця події. Однак екіпаж патрульних, які стали свідками ДТП, відразу почали його переслідування і через кілька хвилин затримали", - розповіли в поліції. У водія були ознаки алкогольного сп'яніння. Проходити огляд він відмовився. Чоловіка затримали, йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

"Суспільне" повідомляє, що за кермом був колишній прокурор, якого звільнили минулого року - не пройшов атестації. Зараз чоловік займається адвокатською діяльністю в Сарнах. Сестра загиблої стверджує, що та була в світловідбиваючій куртці.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...