Миша в батоні: У київському супермаркеті придбали хліб із "сюрпризом" (фото)

Держпродспоживслужба Києва продовжує розслідування щодо мертвої миші, яку громадяни придбали в пакеті з батоном у Києві. Жінка придбала хліб з "сюрпризом" в магазині АТБ-маркет на вулиці Генерала Потапова, 2, передають Патріоти України.

"В суботу ми провели заходи державного нагляду та контролю щодо скарги споживача. Підтвердився факт наявності миші в упаковці з батоном, але поки ми з’ясовуємо всі обставини. Заходи контролю проводяться, ми обов’язково будемо виходити на виробника цієї продукції, адже випадок набув значного резонансу у суспільстві. З метою недопущення подібних випадків, ми ретельно вивчаємо ситуацію", - повідомив Олег Рубан, начальник головного управління Держпродспоживслужби Києва.

Він зазначає, що за технологією виробництва продукції, туди маловірогідно могла потрапити миша, але все з’ясують після комплексної перевірки.

"Ми обов’язково все перевіримо у найближчі дні. Заходи продовжуються. Батон придбала мати заявника. Вже підняті всі матеріали відеофіксації купівлі батону, чеки. Встановлено час придбання та партію продукції. Тому зараз ми вивчаємо всі отриманні факти. Гадаю, найближчим часом все з’ясуємо. Ми стоїмо на боці споживача і будемо робити все, аби на полиці українських магазинів така продукція не потрапляла", - запевнив Олег Рубан.

Нагадаємо, в одному зі столичних маркетів кияни придбали батон із "сюрпризом". Під пакованням, на скибках хліба, вони виявили дохлу мишу. Відео та фото батона з "живністю" шириться соціальними мережами.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...