Мистецтво бути нафтовим шейхом: У Дубаї автомобільний номер продали за рекордні в світі $10 000 000 (фотофакт)

В Об'єднаних Арабських Еміратах реєстраційний знак на автомобіль пішов з молотка за 38 млн дирхамів (понад 10 млн доларів). Виручена сума стала новим світовим рекордом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Gulf News.

Відомо, що номер складається з двох букв і однієї цифри. Ім'я покупця, який став господарем номера AA9, не повідомляється. Також на благодійному аукціоні були розіграні автомобільні номери U31, T38 і E51. Зібрані кошти підуть до фонду з роздачі їжі незаможним.

Серед учасників аукціону був прем'єр-міністр ОАЕ і правитель Дубая Мухаммед бен Рашид Аль Мактум.

Попередній рекорд був встановлений в 2016 році, тоді номер складається з двох символів - D5 0 був проданий майже за 9 млн доларів.

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...