Мистецтво жити в Одесі: Вагітна зірвала авіарейс до Стамбула, щоб потім летіти в порожньому літаку

Хоча мадам була не місцева, але фортель викинула наче з'явилась зі знаменитих одеських оповідань та анекдотів

В аеропорту Одеси не пройшла прикордонний контроль в Україну з Туреччини вагітна громадянка Пакистану. Дамочка не хотіла летіти назад і затримала цілий літак з пасажирами, але в підсумку відбула в Стамбул одна в салоні, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Думська".

Коли аеробус A321NEO турецької авіакомпанії з примхливої жінкою на сьомому місяці і з дитиною приземлився в Одесі, уродженка Пакистану не змогла пройти прикордонний контроль, тому що не обґрунтувала мету свого візиту в Україну. У таких випадках, згідно з правилами, авіакомпанія зобов'язана повернути пасажира зворотним рейсом. Але дама в положенні не захотіла повертатися, мотивуючи відмову поганим самопочуттям.

За відомостями "Думській", її оглядали лікарі аеропорту і прибула "швидкої", проте не виявили у неї ніяких проблем зі здоров'ям.

Тим часом повний пасажирів літак, що вилітав зворотним рейсом, очікував Пакистанка на місці посадки. Пасажири провели в салоні 3,5 години, так як жінка вперто не хотіла летіти, а застосовувати до неї силу не дозволяв закон. Після цього командир повітряного судна вирішив висадити пасажирів, а авіакомпанія відмовилася від рейсу.

Мандрівники отримали багаж і перебронювали квитки на інші рейси і дати. Деякі одесити з іноземними паспортами відклали переліт в Стамбул на кілька днів, а авіакомпанія пішла на серйозні витрати: зняла їм номери в недешевих одеських готелях, включаючи "Гагарін-плаза".

При цьому за міжнародними правилами всі пасажири ще й претендують на компенсацію в розмірі від 600 євро.

В кінці-кінців пакистанка благополучно вилетіла до Стамбулу через вісім годин після НП, причому, в порожньому літаку.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...