Митрополит Павло поскаржився, що у нього вдома немає світла - не може зарядити електронний браслет

Митрополит Павло начебто через відсутність світла не може зарядити свій електронний браслет, який він повинен носити під час домашнього арешту. Про це він заявив під час засідання у Київському апеляційному суді 21 квітня, передають Патріоти України.

Як зазначається, суд обрав метрополіту запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Вдома йому потрібно носити електронний браслет. Проте, за словами митрополита, пристрій розрядився, а приєднати його до мережі неможливо, оскільки немає світла.

"Я живу у Воронькові. От мені дзвонять, що в мене розряджається браслет. Чим його зарядити? Світла немає. А про зв'язок взагалі можна і не говорити", - сказав митрополит.

Крім того, він заявив, що начебто не виступав та не виступає проти нашої держави. "Я громадянин своєї держави і залишаюся їй вірним. Домашній арешт впливає на проведення богослужіння", - зазначив митрополит.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...