На "Азовсталі" тисячі тонн чавуну вилилися в цех - робітники ліквідували аварію в пекельних умовах (відео)

При виконанні технологічної операції металургійного циклу стався прогар міксера №1 конвертерного цеху на «Азовсталі».
Аварія на "Азовсталі". Фото: скріншот з відео.

У Маріуполі на металургійному комбінаті «Азовсталь» 12 липня сталася аварія і метал вилився в цех. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Максим Бородін, передають Патріоти України.

«А вы говорите Чернобыль! Позавчера на «Азовстали» в миксерном отделении 2 тысячи тонн чугуна вылилось в цех. И это на новом миксере. Маленькие муравьи в горящем металле – это люди, забрасывающие огнеупорами потоки чугуна», - написав він.

Сайт «Mrpl.city» повідомляє, що під час денної зміни, при виконанні технологічної операції металургійного циклу стався прогар міксера №1 конвертерного цеху на «Азовсталі». Рідкий чавун, який знаходився в міксері, розлився на технологічну площадку. Жертв і постраждалих немає.

«Негайно були викликані і прибули на місце пожежні розрахунки, а також співробітники підприємства для ліквідації наслідків ситуації. Прогар міксера не впливає на навколишнє середовище. На підприємстві створена комісія, яка встановить причини події, масштаб збитку і розробить план підтримки виробничих потужностей», - повідомляє видання.

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...