На Банкову до Зеленського прийшла мати вбитої правозахисниці Ноздровської (фото)

Ірина Дуняк сказала, що чекає зустрічі з новим главою держави.

Катерина Дуняк. Фото: kp.ua.

Сьогодні у нового президента України Володимира Зеленського справжній день відкритих дверей, причому у всіх сенсах. Вхід на Банкову відкрили для простих громадян і туди повалили звичайні люди, зазначають Патріоти України.

Серед тих, хто прийшов до президента, побачили мати вбитої української правозахисниці Ірини Ноздровської - Катерину Дуняк. На зустріч з главою держави вона прийшла в чорному і просто стала біля дверей головного входу.
- Я прийшла поспілкуватися із Зеленським, - розповіла Катерина Дуняк.
Тіло Ірини Ноздровської виявили в одній з річок в Київській області. Жінка особисто вела справу в суді про ДТП, в якому загинула її сестра Світлана Сапатинська. Вбивство отримало величезний резонанс, підігрітий політичними заявами. Поліція спрацювала напрочуд оперативно - підозрюваного знайшли через тиждень. Але, не дивлячись на те, що чоловік зізнався у вбивстві в ході сварки на зупинці, а на тілі Ноздровської виявили його ДНК, ні сім'я юриста, ні жителі села Демидів не вірять в цю версію.

Незабаром знайшовся і головний підозрюваний - 64-річного Юрія Россошанського затримали 9 січня. Він є батьком Дмитра Россошанського, у вересні 2015 року на смерть збив сестру Ноздровської Світлану Сапатинську. Останні два роки свого життя Ноздровська присвятила цій справі.

Джерело: KP.ua

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...