На борту знаходився власник золотодобувної компанії: У РФ розбився вертоліт Rсobinson R66

У Росії у вівторок, 17 вересня, розбився вертоліт Rсobinson R66. Російські ЗМІ пишуть, що на борту знаходився власник золотодобувної компанії ТОВ Хергу Мікаел Арутюнян. Про це повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України.

Як пише російське видання, на борту вертольота перебував пілот та двоє пасажирів — Арутюнян та його помічник Шерам Товмасян. ТАСС пише, що вертоліт у той час здійснював обліт території в російському Зейському районі. Після цього він раптово зник з радарів й подав аварійний сигнал.

Пізніше стало відомо, що гелікоптер з трьома пасажирами на борту розбився в Зейському районі Приамур’я. РИА Новисти писали, що на пошуки повітряного судна вирушав гелікоптер Росавіації Мі-8Т.

Мінімальна пенсія у 2025 році буде "заморожена? Чого очікувати українцям та чи збільшиться розмір виплат

вівторок, 17 вересень 2024, 23:40

У 2025 році мінімальна пенсія в Україні залишиться на рівні 2 361 гривні, без підвищень порівняно з 2024 роком. Індексація пенсій відбудеться в березні 2025 року, але значного збільшення соцвиплат не передбачається, передають Патріоти України. Про це й...

У ніч на 18 вересня людство спостерігатиме особливе небесне явище: Урожайний Супермісяць з затемненням

вівторок, 17 вересень 2024, 23:24

Повний Місяць у вересні 2024 року, який ще називають Місяцем Урожаю, буде особливим. Крім того, що вереснева повня – це супермісяць, вона ще й буде більша за середній супермісяць, зазначають Патріоти України. Але найбільшою родзинкою цього повного Міся...