На Буковині чоловік з газовим балончиком напав на працівника ТЦК

У селі Черепківці Чернівецької області чоловік у п’ятницю, 31 травня, чоловік напав з газовим балончиком на військовослужбовців ТЦК. Працівник центру комплектування отримав хімічні опіки очей та дихальних шляхів. Про це повідомили у Чернівецькому ТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України.

Як зазначили у повідомленні, постраждалий військовослужбовець був переведений до ТЦК та СП з бойової бригади після отримання важкого поранення. У ТЦК додали, що нападник чинив опір, його затримали до приїзду поліції.

«Нагадуємо, що посадові особи ТЦК та СП, які беруть участь або організовують оповіщення військовозобов'язаних діють відповідно до чинного законодавства. Відтак образи, опір або перешкоджання їхній діяльності матимуть наслідки, а порушники нестимуть адміністративну чи кримінальну відповідальність», — додали у військкоматі.

Почалося виверження найбільшого вулкана Європи. Попіл летить на висоту понад 4 км (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:45

Національний інститут геофізики і вулканології Італії (INGV) повідомив про викид попелу на висоту до 4,5 кілометрів над рівнем моря, передають Патріоти України. Виверження, що почалося кілька днів тому, відбувалося з кратера Ворагіне. Воно супроводжува...

Наші рулять: Українська тенесистка стала авторкою удару дня на Вімблдоні (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:30

Марта Костюк стала однією з головних героїнь стадії 1/32 фіналу Вімблдону. По-перше, українська тенісистка у шаленому матчі вирвала перемогу в австралійки Дар'ї Севілл. . А по-друге, у тій грі українська тенісистка стала авторкою одного з найкращих уд...