На Буковині голова ВЛК визнала свого чоловіка непридатним до військової служби

У Чернівецькій області голова військово-лікарської комісії визнала свого чоловіка непридатним до військової служби. На жінку склали адмінпротоколи про корупцію через конфлікт інтересів. Про це повідомив Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції, передають Патріоти України.

За скоєне правопорушення жінці загрожує штраф. Відповідно до закону "Про запобігання корупції", чоловік голови ВЛК у Чернівецькій області належить до категорії близьких. Жінка мала повідомити членів комісії про наявність у неї реального конфлікту інтересів, та не підписувати жодні документи щодо свого чоловіка.

Виявили факт правопорушення оперативники управління стратегічних розслідувань. Як зазначили правоохоронці, жінка через вчинене правопорушення повинна сплатити штраф від 1700 до 6800 гривень.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...