На Буковині масовий спалах коронавірусу серед церковнослужителів (відео)

У Чернівецькій області серед священиків стався спалах COVID-19

У Чернівецькій області коронавірус COVID-19 зафіксовано у 10 священиків, ще 13 на самоізоляції, тому що контактували із зараженими. Про це повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, зазначають Патріоти України.

"Серед заражених – 10 священнослужителів, у одного з них підозру на COVID-19. Також 13 священиків раніше контактували з інфікованими і знаходяться в ізоляції", – зазначив він.

Також Осачук повідомив про смерть ще чотирьох жителів області, серед них 37-річний музикант, який співав у хорі. У одного з них діагностовано коронавірус, очікуються результати тестів інших.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...