На Буковині мати з сином побили поліцейського за зауваження не палити в громадському місці

Хлопець напав ззаду на поліцейського, а його мати почала завдавати ударів руками по голові правоохоронця.
Багато курців не поважають право інших дихати чистим повітрям. Ілюстрація: соцмережі.

У Чернівецькій області 17-річний хлопець і його мати побили співробітника поліції за зауваження не курити в громадському місці. Подібним чином на зауваження поліцейського відреагувала мешканка Житомира, яка била поліцейського пляшкою, передають Патріоти України.

Як повідомили в Чернівецькому обласному главку поліції, інцидент стався 3 травня в селищі міського типу Кельменці. Під час виконання своїх службових обов'язків двоє дільничних офіцерів поліції помітили біля центральної районної лікарні 17-річного місцевого жителя, який курив сигарети. Щоб припинити порушення заборони куріння в громадському місці, поліцейські зробили хлопцеві зауваження і він припинив курити.
Через деякий час курець разом з 36-річною матір'ю підійшли до одного з дільничних і почали нецензурно лаятися. При цьому хлопець напав ззаду на поліцейського, а жінка почала завдавати ударів руками по голові. В результаті поліцейський отримав травми лівої половини обличчя і м'яких тканин потилиці. За фактом нападу на дільничного відкрито кримінальне провадження. Винні будуть покарані.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...