На Бурштинській ТЕС спалахнула масштабна пожежа (фото)

На Бурштинській ТЕС в Івано-Франківській області у середу, 18 серпня, спалахнула масштабна пожежа. Наразі її продовжують ліквідувати. Про це повідомили в ДСНС України, передають Патріоти України.

Пожежа виникла в маслобаку в котлотурбінному цеху блок № 3 Бурштинської ТЕС о 16:51. На місце події одразу прибули рятувальники.

"Як з'ясувалося, виникла пожежа в головному маслобаку турбіни в котлотурбінному цеху №3 на відмітці № 6. Внаслідок пожежі пошкоджена система пожежогасіння", - повідомили в ДСНС.

Пожежу ліквідовує 57 осіб та 17 од. техніки ДСНС. За попередніми даними, постраждалих немає. Станом на 18:15 відкритого вогню не спостерігається, проте сильне задимлення.


Чорний день російської авіації: Відомий авіаконструктор розбився на своєму саморобному літаку

понеділок, 20 травень 2024, 15:59

Загинув російський авіаконструтор . Один із найвідоміших у Росії авіаконструкторів Ігор Бучевич розбився на саморобному літаку. Про це в понеділок, 20 травня, повідомив російський ТГ-канал Mash. . Повідомляється, що нещасний випадок стався у Владимир...

Розслідування триває: Арештували прикордонника, який застрелив порушника кордону на Закарпатті

понеділок, 20 травень 2024, 15:49

Прикордоннику, який імовірно застрелив чоловіка, що втікав від правоохоронців на ділянці українсько-румунського кордону на Закарпатті 15 травня, повідомили про підозру в порушенні правил поводження зі зброєю, заявила радниця Державного бюро розслідуван...