На Черкащині хлопець впав у вогнище на святкуванні Івана Купала й сильно обпікся. Небайдужі збирають кошти на його порятунок

Під Черкасами 18-річний хлопець впав у вогнище під час святкування Івана Купала. Інцидент стався в селі Мошни, і після події потерпілий був госпіталізований в опікове відділення першої Черкаської міської лікарні з сильними опіками, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Про все".

Рідні молодої людини просять небайдужих про допомогу, адже юнак отримав 35% опіків, і зараз потерпілому в лікарні необхідна операція з пересадки шкіри.

Як розповіла прес-секретарка КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР" Ірина Назарок, гуляння, яке закінчилося НП, сталося пізно ввечері 3 липня.

Вона зазначила, що медики прибули до місця події через 7 хвилин і надали хлопцеві допомогу на місці події, після чого доставили в клініку.

Юнак, який впав у багаття, отримав термічні опіки спини, плечей і ніг.

Сім'я потерпілого опублікувала в мережі пост з проханням допомогти зібрати кошти для проведення пересадки шкіри.

Під Черкасами хлопець впав у вогнище на святкуванні Купала: юнак потребує допомоги (фото)

Номер банківської картки: 4149 4393 1682 8403 (Іванченко Світлана, тітка потерпілого).

Нагадаємо, раніше рятувальники попередили українців про небезпеку на Івана Купала, який чимало українців традиційно відзначають з багаттями та відпочинком біля води.

Також ми писали про те, що в середині червня під Миколаєвом 2-річна дівчинка вилила на себе окріп, а її мати, незважаючи на опіки грудної клітини у дитини, просто ігнорувала надання медичної допомоги.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...