На Черкащині невідомі кинули вибуховий пристрій на подвір'я сержанта ТЦК

На Черкащині невідомі кинули вибуховий пристрій на подвір'я військовослужбовця районного територіального центру комплектуваня та соціальної підтримки. Про це повідомила пресслужба Черкаського обласного територіального центру та соціальної підтримки у Facebook.

У повідомленні йдеться про напад на домоволодіння військовослужбовця Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Сталося це 30 травня у селищі Катеринопіль:

«Невідомі кинули вибуховий пристрій на подвір’я сержанта Збройних Сил України. Стався вибух. Члени сім’ї травм не отримали», – повідомила пресслужба ТЦК. Зазначається, що військовослужбовець став на захист України з початком повномасштабної війни, його син також захищає країну на фронті, а дочка втратила на війні чоловіка.

План був як у кіно... Українка намагалась перевезти нареченого-узилянта закордон у тайнику свого авто (фото)

понеділок, 8 липень 2024, 13:56

Жіночка не врахувала, що прикордонники з митниками заглядають і в меншого об'єму пустоти в пошуках контрабанди. У пункті пропуску на кордоні з Румунією харків'янка вирішила проявити неабияку винахідливість, спробувавши перевезти свого нареченого через ...

Будуть без води по 17 годин: Іспанський курорт здивував туристів новим обмеженням

понеділок, 8 липень 2024, 13:39

Муніципалітет Майорки обмежує споживання води для боротьби з надзвичайною ситуацією напередодні піку туристичного сезону. Про це пише The Independent, передають Патріоти України. Муніципалітет Баньяльбуфар у горах Серра-де-Трамунтана на популярному кур...