На Черкащині жінка вбила новонароджену дитину, бо боялася... осуду рідних - за це їй призначили один рік умовно

Черкащанка вбила власну новонароджену дитину, бо боялася фінансових труднощів та осуду від рідних. Обвинуваченій призначили умовний термін. Про це йдеться у вироку Лисянського районного суду, пише “18000”, передають Патріоти України.

У залі суду зазначили, що жінка самостійно народила дитину вдома. Далі живе немовля вона винесла на подвір’я й залишила на траві. Внаслідок цього новонароджена дитина померла від переохолодження.

Обвинувачена у суді розповіла, що вона матір-одиначка і вже виховує чотирирічну доньку. Жінка незаміжня, а доходи отримує лише від державної соціальної допомоги, це – близько 3 500 гривень на місяць. За її словами, вона поклала новонароджене немовля у відро та викинула поруч із будинком. Пояснює свій вчинок тим, що її налякали фінансові труднощі та осуд від рідних. Суд призначив обвинуваченій один рік умовного терміну. Вирок може бути оскаржений в апеляційній інстанції.

Другий напад за чотири дні: На Закарпатті жінки намагались перекинути авто ТЦК (відео)

середа, 16 жовтень 2024, 21:32

На Закарпатті поліція зафіксувала другий за чотири дні випадок нападу жінок на бусик військових, поліція вікдрила кримінальне провадження. Про це повідомила речниця ГУНП в Закарпатській області Ганна Дан, передають Патріоти України. "Поліція зафіксувал...

"Рішення прийняв самостійно": Чоловік відомої української акторки поповнив лави ЗСУ

середа, 16 жовтень 2024, 21:17

Українська акторка театру та кіно Вероніка Мішаєва-Яковлєва повідомила, що її чоловік поповнив лави ЗСУ. Артистка поділилася, як поставилася до такого рішення обранця та що змінилося у їхніх стосунках після цього. Вона розповіла, що її коханий добровіл...