Загинув дуже загадково: На Черкащині знайшли тіло десантника-ветерана АТО, який зник у грудні (фото)

На Черкащині знайшли тіло десантника-ветерана Антитерористичної операції на Донбасі Анатолія Ганненка, який зник наприкінці грудня 2020 року. Як пише "Суспільне", речниця Головного управління Національної поліції у Черкаській області Зоя Вовк розповіла, що труп чоловіка витягли із водойми села Бобриця Канівського району. Ознак насильницької смерті на ньому не виявили, передають Патріоти України.

Пошуком захисника з 28 грудня займалися спеціальні оперативно-розшукові групи. Після знайдення тіла правоохоронці зареєстрували кримінальне провадження.

Як повідомив "Український мілітарний портал", похорон воїна відбувся 21 березня у його рідному селі Грищенці на Канівщині. Про зникнення Ганненка у грудні повідомила його дружина. Жінка стверджувала, що такі зникнення її чоловіка траплялися неодноразово.

Нагадаємо, Ганненко був морпіхом, десантником, він брав участь у рейді 95 бригади ЗСУ в тил ворога, який був визнаний найдовшим у світі. Побратими відгукувалися про нього як про сміливого, відповідального та патріотичного воїна.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...