На Чернігівщині чоловік показав поліції свої статеві органи, але суд його виправдав

У Чернігівській області суд вирішив не карати чоловіка, який посеред вулиці показував поліції свої статеві органи. Про це йдеться у постанові Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області, передають Патріоти України.

За даними слідства, чоловік у травні 2024 року на вулиці вчинив дебош, а коли поліція просила його припинити це, він показав копам свій статевий орган. Його дії кваліфікували за ст. 185 КУпАП.

Під час засідання суду також проаналізували відео з бодикамер поліції. На кадрах було видно, що підсудний на лавці біля житлового будинку був нетверезий. Перебував він у компанії знайомих. Поліція запропонувала чоловіку піти з ними до відділку, проте той відмовився.

Коли копи все ж підняли чоловіка, то він "спустив штани та показав статеві органи, на що поліцейський одразу вдарив його коліном у тулуб і звалив на землю, потім підняв і продовжував говорити, щоб він не чинив йому опір, і доправили його до службового приміщення поліції".

Суд проаналізував матеріали справи та дійшов висновку, що підсудний не чіплявся до перехожих, у чому його звинуватили.

"Невиконання ж вимоги поліцейських пройти з ними до службового кабінету особі, згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, в провину не поставлено", — йдеться у поясненні суду. А тому суд виправдав чоловіка.

Звірте зі своїми уподобаннями та заповніть прогалини: Редакція The New York Times склала рейтинг найкращих книг ХХІ століття

вівторок, 16 липень 2024, 22:07

Видання The New York Times представило рейтинг найкращих книг, які були написані та опубліковані у ХХІ столітті. З повним списком можна ознайомитись на сайті. Відомо, що список склали на основі опитування, проведеного серед понад 500 письменників, пое...

Варто знати! Які документи повинні мати чоловіки для перетину кордону з 17 липня

вівторок, 16 липень 2024, 21:25

Починаючи з 17 липня 2024 року чоловіків віком від 18 до 60 років не випускатимуть із України без військового квитка. Про це розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «Із завтрашньо...