На Чернігівщині п’яний СБУшник з компанією каталися на авто і стріляли по людях

В управлінні СБУ в Чернігівській області зазначили, що фігурант інциденту не є працівником регіонального управління, він – зі столиці.

У селі Нова Басань Бобровицького району Чернігівської області співробітник Служби безпеки України (СБУ) у нетверезому стані їздив за кермом автомобіля і влаштував стрілянину. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції області, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, ввечері 25 серпня в центрі села Нова Басань їздив автомобіль з п’яним водієм і пасажирами, які стріляли по людях. Місцева жителька повідомила поліції, що до її компанії під’їхало невідоме авто «Шкода», звідти вийшли люди і чотири рази вистрілили у їхній бік. На місце події виїжджали поліцейські. Виявилося, що напідпитку автомобілем керував співробітник СБУ.

У поліції уточнили, що на правопорушника склали протокол за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння), що карається штрафом у розмірі 10 200 гривень. У поліції також наголосили, що відреагували на цю подію у межах чинного законодавства. В управлінні СБУ в Чернігівській області зазначили, що фігурант інциденту не є працівником регіонального управління, він – зі столиці.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...