На чисту воду: Який мають вигляд відомі плюс-сайз моделі без фотошопу (фото)

Ешлі Грем, Тесс Холлідей, Анастасія Квітко та інші пишні моделі показали, як виглядають у реальності, а не на фото глянцевих журналів, передають Патріоти України.

Бодіпозитив став справжнім проривом у моді. Ряди струнких і високих моделей потіснили жінки з різними фігурами і ростом. Однак, не всі модельні компанії і бренди виступають за природну красу, а тому нещадно правлять фотографії плюс-сайз манекенниць за допомогою графічних редакторів.

  • Ешлі Грем, 33 роки, 91 кг

Грем стверджує, що її кар'єра моделі почалася саме після відмови від всіх дієт. Зараз параметри Ешлі 107-76-117, а на рахунку у неї контракти з такими журналами як Glamour, Vogue, Glamour, Harper's Bazaar, Lane Bryant, Elle UK і іншими. Саме вона стала першою plus-size моделлю на багатьох обкладинках глянцю, на яких раніше були тільки моделі з параметрами 90-60-90. При цьому, фотографії Ешлі піддаються серйозній обробці: фотографи не тільки помітно зменшують обсяги Грем, але і розгладжують яскраво виражений целюліт.

  • Іскра Лоуренс, 30 років, 88 кг

Англійська фотомодель є головним редактором сайту Runway Riot, на якому розповідає інформацію про моду для жінок всіх форм і розмірів. Раніше іскра була звичайною моделлю зі стандартною зовнішністю, але справжня знаменитість до неї прийшла з набором ваги. При цьому, Лоуренс публікує знімки без обробки в своєму блозі і наполягає на тому, щоб її фігуру не ретушували інші пабліки.

  • Тесс Холлідей, 35 років, 155 кг

При рості 165 см Тесс Холлідей важить 130 кг. Раніше вона прославилася як модель з найбільшою вагою – 155 кг. Тесс ніколи не була худенькою, а в школі часто піддавалася нападу однолітків через свою повноту. Однак пампушка виросла і довела всім, що в будь-якій вазі можна бути не тільки красивою, але і бажаною. Зараз у Холлідей є контракти з відомими брендами і сім'я, якій тільки можна заздрити.

  • Анастасія Квітко, 26 років, 71 кг

Російська модель при вазі 71 кг має параметри 95-63-104. В її блозі в Instagram багато фоловерів відзначають, що її тонка талія і великі груди – результат пластичних операцій. Незважаючи на це, кар'єру моделі з розміром плюс Квітко все ж вдалося побудувати. На її рахунку зйомки у відомих журналах RHYME Magazine і в Kanye West Clothing. Однак в житті зірка Instagram має зовсім інший вигляд, ніж на фото.

  • Денис Бідо, 34 роки, 93 кг

Обличчя і тіло Levi's, Forever 21 та інших брендів також має помітно видатні форми, які на знімках глянцю виглядають зовсім інакше, ніж в житті. У соцмережі модель часто демонструє розтяжки на животі й інші недосконалості свого тіла, на своєму прикладі показуючи, що потрібно любити себе з усіма недоліками.

У льодах альпійського перевалу, що в середньовіччя був важливим пунктом сполуки між Італією і північнішою Європою, знайшли тіло мандрівника з багатою зброєю і солідними коштами (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 3:25

Такий дуже не рядовий подарунок археологи отримали завдяки процесу танення льодовиків, що вже кілька десятиліть оголяють шар за шаром намерзле протягом попередніх століть. Вчені мандрують льодовиками Швейцарії та Італії, що повільно тануть, і відшукую...

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...