На держкордоні затримали ухилянта-рекордсмена, котрий тікав від мобілізації 750 км на велосипеді (відео)

Фото затриманого чоловіка

Буковинські прикордонники затримали за кількасот метрів від українсько-румунського кордону чоловіка, який проїхав на велосипеді 750 кілометрів з Миколаєва до Буковини. Про це повідомляє Чернівецький прикордонний загін на своїй Facebook-сторінці.

"На ділянці відділу прикордонної служби Герца оператор БпЛА помітив рух особи на велосипеді в бік сусідньої країни. Згодом, за 350 м від держрубежу, прикордонники Чернівецького загону затримали велосипедиста", - зазначається в повідомленні.

Затриманий - житель Одеської області призовного віку. Чоловік для зручності пересування використовував велосипед, який придбав у Миколаєві, а звідти своїм ходом подолав більше 750 кілометрів, щоб доїхати до прикордоння.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...