​На Дніпропетровщині затримали вбивцю 16-річного підлітка

У Павлограді 30 березня близько 18:45 на вулиці Заводській між 16-річним хлопцем і 42-річним чоловіком виник конфлікт, в ході якого підліток отримав смертельне ножове поранення. Наразі зловмисника затримано, повідомляють Патріоти України з посиланням на відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській області.

Під час обслуговування виклику «домашнє насильство» до поліцейських відділу реагування патрульної поліції підбіг неповнолітній і повідомив, що у його товариша ножове поранення. Також хлопець розповів про причетного до злочину чоловіка.

Правоохоронці відреагували миттєво і затримали 42-річного підозрюваного. Поліцейські в складі слідчо-оперативної групи виїхали на місце злочину, опитали свідків і встановили обставини трагедії. Як з'ясувалося, між 16-річним хлопцем та чоловіком виникла сварка, під час якої зловмисник вдарив опонента ножем в груди. Неповнолітній помер на місці події.

Зараз чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Під час поверхневого огляду у нього вилучили знаряддя злочину - ніж.

Як зазначили правоохоронці, слідчим, за погодженням з окружною прокуратурою, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 9:58

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній пригордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...

"Після найтемнішої ночі приходить день... Ми знаємо, що після підступної кровожерливої російської агресії настане наша Перемога!": Головнокомандувач Сирський звернувся до співвітчизників

неділя, 5 травень 2024, 9:32

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у день Воскресіння Христового звернувся до воїнів та всіх українців. . Він привітав зі святом Великодня всіх українських військовослужбовців, які нині не можуть розділити радість цього святково...