На Дніпропетровщині знайшли мертвим колишнього кандидата в мери Кривого Рогу

У селищі Кудашівка Дніпропетровської області у вівторок, 8 жовтня, знайшли мертвим колишнього гендиректора ЦГЗК та кандидата в мери Дмитра Шевчика. Спершу про це повідомило місцеве видання "Свої", а потім - "Суспільне", РБК-Україна та LIGA.net із посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, чоловік міг вкоротити собі віку з мисливського карабіна "Сайга". Зазначається, що тіло Шевчика знайшли на одній із баз відпочинку в Криворізькому районі.

Пізніше поліція Дніпропетровської області повідомила, що для встановлення всіх обставин події на місці працюють правоохоронці Криворізького районного управління поліції, криміналістична лабораторія, пересувна криміналістична лабораторія НДЕКЦ МВС та судово-медичний експерт.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 ККУ з попередньою додатковою кваліфікацією "самогубство".

Що відомо про Дмитра Шевчика

У 2015 році Дмитра Шевчика обрали депутатом Дніпропетровської обласної ради від партії "Опозиційний блок". Він був членом постійної комісії облради з питань підприємництва, переробної промисловості, торговельного та побутового обслуговування. Також чоловік працював на посаді генерального директора Центрального гірничо-збагачувального комбінату.

На місцевих виборах 2020 року Дмитро балотувався на посаду міського голови Кривого Рогу від партії "Слуга Народу". За результатами голосування в першому турі посів друге місце та набрав 25,94% голосів. Його конкурентом був чинний міський голова Юрій Вілкул, який набрав 44,96% голосів.

Руку тиснути не стала: Українська тенісистка у тригодинному матчі перемогла ексросіянку в Ухані (відео)

вівторок, 8 жовтень 2024, 19:29

Українська тенісистка Марта Костюк із перемоги стартувала на турнірі WTA 1000 у китайському Ухані, повідомляють Патріоти України. В 1/32 фіналу Костюк за три сети перемогла колишню росіянку Еліну Аванесян (Вірменія). Першу партію виграла Аванесян, але ...

Підрядник назвав у якості причини... втручання поліції: Фортифікаційні роботи на Покровському напрямку зупинили

вівторок, 8 жовтень 2024, 19:15

Компанія Автомагістраль-Південь, що займається фортифікаційними роботами на Покровському напрямку, оголосила про призупинення робіт. За словами компанії, це сталось «через дії Національної поліції». Про це йдеться в заяві Автомагістраль-Південь, яку оп...