На Донбасі загинув 21-річний чемпіон України з козацького поєдинку

Кирило Баєв

21-річний Кирило Баєв загинув під час виконання бойового завдання. Він був добровольцем спецпідрозділу Kraken.

Під Соледаром Бахмутського району Донецької області загинув чемпіон України з козацького поєдинку, призер світових змагань, єдиноборець з Харкова Кирило Баєв. Він був добровольцем спецпідрозділу Kraken Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Про це повідомляється на сторінці Харків спортивний у Фейсбуку.

Наголошується, що 21-річний Кирило Баєв загинув під час виконання бойового завдання.

Баєв народився у Харкові, навчався на факультеті фізичного виховання та спорту Харківського педагогічного університету ім. Сковороди.

З 2011 року він почав займатися єдиноборствами, яким присвятив найбільшу частину своєї спортивної кар'єри. З 2011 по 2015 рік займався дзюдо у Спортивному клубі Слобожанець.
Кирило Баєв був багаторазовим чемпіоном Харківської області та України з козацького поєдинку, володарем Кубка світу та призером планетарної першості, призером чемпіонату України з хортингу (сучасного українського бойового мистецтва).

"Ми втратили чудову та яскраву людину": Під час виконання бойового завдання загинув пілот-винищувач (фото)

субота, 18 травень 2024, 17:01

«Ми втратили не просто льотчика, а й надійного бойового побратима, друга та просто чудову і яскраву людину. Денис Олександрович – пілот винищувальної авіації Повітряних Сил ЗС України, справжній професіонал своєї справи, від початку повномасштабного вт...

Загинула півторарічна дівчинка: У Києві сталася моторошна ДТП (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:55

У Дніпровському районі Києва сталася потрійна ДТП. Внаслідок аварії загинула півторарічна дитина. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Києва, передають Патріоти України. Як встановили правоохоронці, 39-річний водій BMW, рухаючись по Броварському п...