На Донбасі затримали російського диверсанта - готував теракт з вибухівкою

Контррозвідники Служби безпеки України запобігли терористичному акту на Луганщині, метою якого було вбивство провідного фахівця з розробок військової техніки та озброєння для Збройних сил України. Про це повідомляється на офіційному сайті СБУ, передають Патріоти України.

У м.Сєвєродонецьк Луганській області колишній учасник незаконних збройних формувань так званої “ЛНР” попався “на гарячому”, коли закладав вибуховий пристрій до автівки військового спеціаліста.

Зловмисника затримали згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що чоловік потрапив на підконтрольну Україні територію з Росії та мав завдання спецслужб країни-агресора підірвати автомобіль з військовим спеціалістом за допомогою саморобного вибухового пристрою.

Вбивство громадянина України мало бути помстою російських спецслужб через його свідчення у справі викритої у лютому 2021 року агентурної мережі ФСБ РФ. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258 Кримінального кодексу України. Також вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...