На Донеччині чоловік підпалив співмешканку та намагався підпалити і поліцейських, які приїхали на виклик (фото)

Чоловік на Донеччині посварився зі співмешканкою та підпалив її. На цьому він не заспокоївся та спробував підпалити правоохоронців, які приїхали на виклик. Про це повідомляє в Telegram-каналі Департаменту карного розшуку, передають Патріоти України.

За даними поліції, 36-річний чоловік під час сімейної сварки облив свою співмешканку легкозаймистою речовиною та підпалив. В результаті жінку доставили в лікарню з опіками. На виклик приїхали правоохоронці, які спробували затримати чоловіка, але він чинив опір. При цьому "зухвалий негідник" спробував підпалити поліцейських, але йому цього зробити не вдалося.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 "Замах на вбивство" Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує до 15 років в'язниці.

Чи треба чоловікам щорічно проходити ВЛК: У Міноборони дали відповідь

понеділок, 20 травень 2024, 19:30

Відповідно до законодавства, висновки військово-лікарської комісії (ВЛК) для військовозобов’язаних громадян України дійсні п’ять років. Про це заявив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в ефірі телеканалу КИЇВ24. "На сьогоднішній день д...

Історик, який два роки воює на нулі, дав пораду новобранцям

понеділок, 20 травень 2024, 19:25

Коли перебуваєш на війні, дуже допомагає настанова "говорити собі, що тебе вже вбили". Так висловився музейник, кандидат історичних наук і доброволець Олександр Хоменко в інтерв'ю "Главкому". . Хоменко пригадав момент, коли він з побратимами вперше зах...