На Донеччині діти поховали маму у вирві від російського снаряда, який її вбив (відео)

У селі Верхньоторецьке Донецької області внаслідок атаки російських військ загинула місцева мешканка – мати п'ятьох дітей. Їм довелося поховати маму у вирві від снаряда, який її вбив. Про це йдеться у сюжеті видання "Настоящее время". Старший син 37-річної Марини В'ячеслав розповів, що мама загинула у нього на руках, передають Патріоти України.

"Впав перший снаряд за десять кроків від нас. Я побачив, як він упав. Мама лягла, я присів. Вона була біля мене. Зовсім поруч. Я розплющую очі, мама лежить на боці і її останнє слово: "Зі мною все добре", – розповів хлопець, якому всього 18 років.

За словами В'ячеслава, вибуховою хвилею жінці пошкодило всі внутрішні органи. Він побіг додому, щоб попросити у сусідів допомоги, а коли повернувся, мама була вже мертвою.

Жінку поховали у вирві, бо, за словами хлопця, всі цвинтарі у населеному пункті заміновані.В'ячеслав має ще двох молодших братів і двох сестричок, хлопець офіційно оформив над ними опіку. Наразі діти перебувають у Дрогобичі Львівської області, сім'ї допомагають волонтери.

Допомогти сім'ї можна на картку 5355 0850 2974 7798, Ялов В'ячеслав Іванович.


"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...