На Донеччині загинув командир відділення з Волині (фото)

У бою з окупантами на Донеччині загинув 48-річний військовослужбовець з Волині Дмитро Прокопчук. Про це повідомили у Ковельській міській раді, передають Патріоти України.

Командир відділення взводу матеріального забезпечення, молодший сержант Дмитро Прокопчук загинув 28 травня 2024 року біля населеного пункту Селидове Донецької області. Боєць потрапив під російський обстріл при виконанні бойового завдання. Йому було 48 років. Відомо, що у волинянина залишилися матір, брат, дружина і двоє синів.

Прощання із загиблим військовим

У неділю, 2 червня, в Ковельській громаді на Волині прощатимуться з загиблим бійцем. Поховають Дмитра Прокопчука на Алеї почесних поховань міського кладовища.

Втрати України на війні з Росією

У бою на Харківщині загинув лейтенант ЗСУ Костянтин Михальчук (Генерал). На Луганщині загинув воїн зі Львівщини Андрій Канцір. Він не дожив два дні до свого 23-річчя.

Біля Авдіївки загинув воїн з Хмельниччини Володимир Бателюк, який понад пів року вважався зниклим безвісти. Унаслідок удару ворожого БПЛА на Запоріжжі загинув захисник Іван Кавка. Йому було 34.

Під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку у війні проти російських окупантів загинув житель села Лази, що на Закарпатті, Віталій Мацола. На війні був стрільцем-снайпером.

План був як у кіно... Українка намагалась перевезти нареченого-узилянта закордон у тайнику свого авто (фото)

понеділок, 8 липень 2024, 13:56

Жіночка не врахувала, що прикордонники з митниками заглядають і в меншого об'єму пустоти в пошуках контрабанди. У пункті пропуску на кордоні з Румунією харків'янка вирішила проявити неабияку винахідливість, спробувавши перевезти свого нареченого через ...

Будуть без води по 17 годин: Іспанський курорт здивував туристів новим обмеженням

понеділок, 8 липень 2024, 13:39

Муніципалітет Майорки обмежує споживання води для боротьби з надзвичайною ситуацією напередодні піку туристичного сезону. Про це пише The Independent, передають Патріоти України. Муніципалітет Баньяльбуфар у горах Серра-де-Трамунтана на популярному кур...