На допомогу ніхто не поспішив: В Одесі чоловік упав у конвульсіях на переході - "подруга" залишила його самого, а авто об'їжджали (відео)

В Одесі чоловік упав у конвульсіях просто на пішохідному переході. Жінка, яка його супроводжувала, пішла, залишивши хворого лежати. Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі "Х… Одесса". Інцидент стався на вулиці Комарова, передають Патріоти України.

При цьому автомобілі проїжджали повз лежачу людину. Водій, який знімав НП на реєстратор, також не вийшов із машини. Тільки за кілька хвилин до чоловіка підійшли перехожі та потягли з проїжджої частини.

Очевидці повідомляють, що в результаті він помер. "І хоч би хто підійшов... Це суспільство, на яке ми заслуговуємо", "Видно ж, що людині погано, а ви замість того, щоб швидку викликати, знімаєте", – обурилися українці в коментарях.


В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...