На фронті загинула снайперка 53-ї окремої механізованої бригади (фото)

Захищаючи Україну, відбиваючи прорив ворога під час відходу наших військ із Авдіївки, загинула снайпер роти снайперів 53-ї окремої механізованої бригади Катерина Шинкаренко. Про це повідомив Юрій Слобожанський, передають Патріоти України.

«Із сумом повідомляю. Шинкаренко Катерина Сергіївна, позивний «Віскі», Катруся, снайпер роти снайперів 53 ОМБР, нагороджена орденом «За мужність» ІІІ ступеня, відзнакою Генерального штабу «Золотий хрест» та відзнакою Міністерства оборони України «Хрест доблесті» – на великий сум на щиті... Назавжди 30-ть», – ідеться у дописі.

«Загинула 22.02.2024 разом з групою, при відбитті прориву ворога, при відході наших військ із Авдіївки. Ласточкине-Сіверне. Бойова ситуація склалася так, що тіла лишилися глибоко в тилу ворога, без можливості евакуації. І тільки цього тижня нам вдалося повернути їх додому, а вже вчора закінчили усі офіційні заходи з встановлення та опізнаня», – додає Слобожанський.

У Катерини Шинкаренко залишився чловік та син Денис.


Приєднався до ЗСУ минулого року: Під час бою загинув імам харківської мечеті

четвер, 16 травень 2024, 20:41

У бою на Харківщині загинув імам однієї з мечетей Харкова Артур Якубов. Про це повідомила журналістка Ельвіна Сейтбулаєва на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. У перші місяці війни будинок Артура Якубова у передмісті Харкова зруйнув...

"Використав свій статус заради ЗСУ": Антін Мухарський прокоментував чутки, що виїхав за кордон як багатодітний батько

четвер, 16 травень 2024, 20:28

Український актор та телеведучий Антін Мухарський заявив, що виїхав за кордон, щоб зібрати кошти на дрони для ЗСУ та повернутися додому. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. Український актор, телеведучий, співак Антін Мухарський,...