На гарячому: На Волині чоловіка спіймали на розбещенні сусідської п’ятирічної дівчинки

Педофілу загрожує до 8 років позбавлення волі.

На Волині поліція затримала за підозрою в розбещенні 5-річної дівчинки 41-річного раніше судимого чоловіка. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні, передають Патріоти України.

"Вчора, 21 червня, ввечері на лінію служби "102" поліції надійшло повідомлення від 46-річної мешканки області про вчинення односельчанином розпусних дій щодо її 5-річної дочки. Поліцейські відразу ж затримали і доставили 41-річного зловмисника у відділення поліції. Встановлено, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів", - ідеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України. Нині щодо затриманого вирішується питання про невідкладне обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Педофілу загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомив у Facebook перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, зловмисник жив по сусідству зі своєю жертвою. «Мати побачила, що на подвір’ї власного будинку відсутня її п’ятирічна донька, яка каталася на велосипеді, а потім поїхала до домогосподарства сусіда й зникла. Помітивши відсутність донечки на подвір’ї сусіда, пішла до його будинку, але вхідні двері були зачинені, стала гукати та кликати на допомогу. Після чого вийшов сусід, увірвавшись до будинку, побачила свою доньку, обидві ноги якої були поміщені до однієї клешні трусиків, дитина плакала», - написав Аброськін.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...