На його руках кров вісьмох: З'явилося фото солдата, який розстріляв товаришів по службі в Росії

У мережі опублікували фото Раміля Шамсутдінова, військовослужбовця, який відкрив вогонь по товаришах по службі, убивши вісім осіб у військовій частині в Росії в п'ятницю, 25 жовтня, передають Патріоти України.

"Це 20-річний Раміль Шамсутдінов. Раміль родом з маленького села Вагай в Тюменській області. Сьогодні Раміль відкрив стрілянину у військовій частині і вбив вісьмох товаришів по службі", - йдеться в підписі до знімка.

Як повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT, за словами рідних, Раміль Шамсутдінов зовсім недавно дзвонив і розповідав, що збирається залишитися в армії - служити за контрактом.

"На товаришів по службі, начебто, не скаржився. А якось раз просив перевести гроші на чужу банківську карту. Нібито картку самого Раміля було заблоковано, а телефон зламано", - уточнюють в Telegram-каналі.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...