На карантині ніхто й не побачить: У Черкасах у розпал пандемії витратили 190 тис. грн на металеве яйце (фото)

Постачальником виробу є черкаський гравер Іван Лавриненко.

У Черкаській міській раді в розпал пандемії коронавірусу витратили 196 000 гривень на встановлення кованої писанки в сквері навпроти будівлі облради. Дані про закупівлю місцевий Департамент освіти та гуманітарної політики оприлюднив в системі "Прозорро" 17 серпня, передають Патріоти України.

Постачальником виробу є черкаський гравер Іван Лавриненко. Відомо, що сквер, де вже встановили писанку, знаходиться на балансі комунального підприємства "Дирекція парків".

Як сказав керівник департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов, виріб був придбаний і встановлений у зв'язку з його фактичним виконанням місцевими художниками і відмовлятися від нього в зв'язку з пандемією COVID-19 "не було сенсу", передає 18000.com.ua.

При цьому зараз діють обмеження щодо відвідування публічних місць, в тому числі й скверів і парків. "Вирішили показати всім, в тому числі і тим, чиї вікна виходять на це яйце, свої металеві причандалля... Однак "бабок" у пандемію і карантин вистачило тільки на одне, але це вже таке", – висміяв ситуацію у Facebook користувач Артур Чеміріс.


"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...