На Харківщині 16-річні підлітки вбили двох жінок

На Харківщині поліція викрила двох 16-річних підлітків у вбивстві двох жінок. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передають Патріоти України.

"2 лютого близько 1:00 до чергової частини Чугуївського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що на березі річки села П’ятницьке Печенізької об’єднаної територіальної громади Чугуївського району виявлено тіла двох жінок з ознаками насильницької смерті", - йдеться у повідомленні.

У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетні два 16-річні мешканця села П’ятницьке. Правопорушників затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Дії фігурантів слідчі кваліфікували за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження призначена низка експертних досліджень. Зловмисникам повідомили про підозру у скоєнні злочину та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...