На Харківщині чоловік відібрав чужу автівку, погрожуючи шампуром, і поплатився

На Харківщині поліцейські повідомили про підозру у незаконному заволодінні автомобілем 54-річному чоловіку. За даними слідства, він відняв автівку у 67-річного жителя Змієва.. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України.

"Підозрюваний попросив потерпілого довезти його до ставка. На березі він попрямував до вагончика, а за декілька хвилин повернувся із шампуром та став погрожувати водієві. Потерпілий відбіг від автомобіля, а нападник тим часом сів до автівки та поїхав до Харкова. Вже за кілька годин правоохоронці затримали його на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Південнопроєктної", — йдеться в повідомленні.

За даними поліції, харків'янин вже був судимий у минулому. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...