На Харківщині чоловіка побили битами та обстріляли прямо в магазині (фото, відео)

В Харківській області затримали двох зловмисників за напад на чоловіка. Нападники побили потерпілого, а потім один зі зловмисників кілька разів вистрілив у нього з травматичного пістолета. Про це повідомляє поліція Харківської області, передають Патріоти України.

Зазначається, що 18 квітня близько 07:00 29-річний мешканець села Хролі прямував до магазину. Дорогою він зустрів двох чоловіків з битами у руках. Встановлено, що раніше у нього з ними був конфлікт. Тікаючи від них, потерпілий забіг до кафе-магазину. Нападники наздогнали його, побили та зробили кілька пострілів з травматичного пістолета.

Постраждалого з травмами голови та кульовими пораненнями тулуба доставили до лікарні. Зловмисників затримали за лічені години. Це 36-річний місцевий мешканець, раніше засуджений за майновий злочин, а також 33-річний безробітний харків’янин. Наразі з ними працюють слідчі.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...