На Харківщині "швидка" не подужала дорогу за викликом. Медикам довелось пішки діставатись хворого і тягти пацієнта на візку кілометр задля госпіталізації

Під Харковом карета "швидкої допомоги" не змогла дістатися до пацієнта через погану дорогу та ожеледицю, і медикам довелося спочатку йти до нього пішки більше кілометра, а потім - на господарському візку - транспортувати чоловіка назад до автомобіля для подальшої госпіталізації в лікарню, повідомляють Патріоти України з посиланням на "ХС. Харків".

Також в мережі опублікували фото, як лікарі виконали таку рятувальну операцію, доставляючи пацієнта засніженою дорогою до машини "швидкої".

Зазначається, що останній кілометр шляху став для автомобіля непереборним у зв'язку зі станом дороги, подекуди через замети, а місцями через ожеледицю.

Тоді медики вийшли з "швидкої" і вирішили добиратися самостійно. Пройшовши відстань близько тисячі метрів пішки, вони дісталися до пацієнта, оглянули та встановили первинний діагноз - закритий перелом гомілковостопного суглоба, розтяжка зв'язок.

"Після лікарі знайшли у сусідів господарський візок, на якому дотягли хворого до спецавтомобіля. Чоловіка госпіталізували", - йдеться в публікації.

В який саме населений пункт Харківської області їхала "швидка" на виклик - не уточнюється.

Під Харковом "швидка" не подужала дорогу до пацієнта: медики тягли хворого на візку кілометрПід Харковом "швидка" не подужала дорогу до пацієнта: медики тягли хворого на візку кілометрПід Харковом "швидка" не подужала дорогу до пацієнта: медики тягли хворого на візку кілометр

Потрібно сказати, що це далеко не рідкісний випадок, коли лікарі "швидкої" через бездоріжжя, погані погодні умови або проблеми з транспортом не можуть доїхати до пацієнтів, і відправляються пішки, щоб надати допомогу.


Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...