На Харківщині водій скоїв смертельний наїзд на військових (фото)

У Харківській області 29-річний водій скоїв смертельний наїзд на двох військовослужбовців. Один постраждалий загинув на місці ДТП, другий, не приходячи до тями, помер у лікарні через кілька днів після аварії. Про це повідомляє поліція Харківської області, передають Патріоти України.

Аварія сталася 22 листопада близько 20:00 в районі перехрестя автошляху "Дергачі-Золочів" із селищем Першотравневе Золочівського ОТГ.

"Водій Subaru Forester, рухаючись у бік Золочева, наїхав на військовослужбовців, які стояли на узбіччі, попереду припаркованого автомобіля Volkswagen Golf. Після скоєння ДТП водій втік з місця, не надавши допомогу постраждалим", - розповіли у поліції.

Поліцейські встановили особу зловмисника – ним виявився 29-річний чоловік, який кілька днів переховувався від правоохоронців.Наразі його затримано. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді арешту без права внесення застави.

Чоловіку повідомлено про підозру за ч.3 ст.135 (залишення в небезпеці) та ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання санкцією статті передбачає до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...