На Херсонщині автівка упав у воду, серед загинублих двоє дітей

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій підняли з води тіла трьох людей, які загинули у ДТП у Херсонській області, зазначають Патріоти України.

"17 червня близько 10.00 до ДСНС надійшла інформація про зникнення трьох осіб поблизу села Магдалинівка Чаплинського району. Під час пошуку встановлено, що 16 червня водій легкового автомобіля, рухаючись по автодорозі, не впорався з керуванням та допустив з'їзд у Перекопський канал. Унаслідок ДТП загинуло три особи, чоловік 1984 року народження та дві дитини 2002-го і 2014 років народження", – указано в повідомленні прес-центру ДСНС.


До пошукових робіт залучали 65 людей і сім одиниць техніки, із них від ДСНС дев'ятьох працівників особового складу і три одиниці техніки. Рятувальники підняли з води тіла всіх загиблих.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...