На Херсонщині банду злочинців курували "злодії в законі" з Росії (фото)

У Херсонській області співробітникам Служби безпеки вдалось натрапити на слід зловмисників, яких курували "авторитети" з Росії. Вони організували банду, яка тероризувала та залякувала місцеве населення, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу СБУ.

Силовики розпочали кримінальне провадження та з'ясували, як зловмисники впливали на життя регіону. Зокрема, вони не гребували торгівлею наркотиками, доправляли їх у тому числі і до виправних колоній.

Очолював банду "смотрящий" за регіоном

Злочинці формували для в'язнів так званий "общак". Він складав 300 тисяч гривень на місяць. Очолював все це так званий "смотрящий" за регіоном.

Саме у нього і провели обшуки, так само перевірили домівки й інших учасників угруповання. Там правоохоронці і натрапили на докази протиправної діяльності.

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...