На Херсонщині господиня будинку погрожувала підірвати гостей гранатою

Жінка заявила поліції, що гранату знайшла серед речей померлого сина.

У селищі Нововоронцовка на Херсонщині місцева жителька запросила додому парочку знайомих - посидіти «за чаркою чаю». Після випивки один з гостей чогось дав жінці ляпаса. Та піднялася, вийшла в сусідню кімнату, і повернулася ... з затиснутою в руці бойовою гранатою, передають Патріоти України.

Потрясаючи готовою до підриву «лимонкою», вона зажадала від чоловіків виметатися, погрожуючи в разі відмови їх підірвати. Перелякані гості моментально покинули будинок, але один з них зателефонував у поліцію, і дав знати про те, що трапилося. Додому до «гранатометчиці» виїхала слідчо-оперативна група і патрульні. Правоохоронцям вона добровільно видала «Ф-1» з запалом типу УЗРГМ-2 - гранату відправили на експертизу.

Поліцейським жінка розповіла, що «лимонка» їй дісталася від померлого сина. Розбираючи його речі, селянка натрапила на скриньку з портмоне, листами та іржавою гранатою, яку залишила собі замість того, щоб здати на знешкодження.
Начальник Нововоронцовського відділення Національної поліції Олег Однолько каже, що до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли матеріали по двох кримінальних виробництвах. Перше - про нанесення власниці гранати легких тілесних ушкоджень. Друге - про незаконне зберігання нею боєприпасів.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...