На Херсонщині знайшли тіла подружжя фермерів - вони були закатовані у власному підвалі

Вбили у власному підвалі. На Херсонщині знайшли закатовані тіла подружжя фермерів

За інформацією Офісу генерального прокурора, у серпні під час окупації селища Архангельське Херсонської області окупанти вбили місцеве подружжя фермерів у їх власному підвалі, передають Патріоти України.

Зазначається, що при поверховому огляді тіл встановлено ушкодження черепів. Наразі їх направлено для проведення судово-медичної експертизи.

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України), які караються позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.

Раніше повідомлялося, що на міському кладовищі у Херсоні кореспонденти Радіо Свобода виявили сліди ймовірних масових поховань. Наразі невідома точна кількість людей, які поховані в могилах, а також невідомі причини їхньої смерті. На деяких могилах вказані дати смерті - це кінець лютого і початок березня 2022 року.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...