На Хмельниччині чоловік повісив себе і маленького сина через смерть дружини: Спливли моторошні подробиці трагедії

Страшна трагедія сталася на Хмельниччині. У гаражі рідного дому повісився 32 річний чоловік. Перед смертю він також повісив і власного сина. Малюкові тільки в травні виповнився один рік, передають Патріоти України.

Нічого не помічали

Маленькій село Мартинівка на Хмельниччині налічує менше півтисячі жителів. І страшна звістка тут поширилася дуже швидко. Літня мама прийшла додому трохи завчасно і знайшла в гаражі будинку два тіла найближчих людей – сина Василя і онука. Обидва вони були повішені.

"Сьогодні тільки поховали їх. Це такий страх! З однієї хати винесли дві труни, один з них зовсім маленький. Дай Бог, щоб мати не втратила розум, вона так кричала і плакала", – розповіла місцева мешканка.

Сам загиблий Василь родом з Мартинівки. Він тут народився і виріс, ходив до місцевої школи. "Нормальний хлопець, як усі. Нічого особливого за ним не помічали", – розповідає його знайомий.

Була дружина, яка загинула

Після школи Василь поїхав в Росію, там одружився і жив у місті Кіров. Але саме там у нього сталася трагедія, яку жителі Мартинівки вважають приводом для нинішньої трагедії.

"У нього в Кірові була дружина, яка і народила йому сина. Але коли хлопчикові виповнилося три місяці з нею щось трапилося і вона загинула. Її смерть була трагічною, не буду брехати, подробиць не знаю, повісилася вона або щось інше . Словом, він з дитиною там залишився один. Незабаром батьки поїхали за ними і привезли з сюди ", – продовжує розповідь місцева мешканка.

Доглядав за сином краще матері

Василь ніде не працював, у нього було російське громадянство і він знаходився в декреті по догляду за дитиною. Місцеві розповідають, що він сина свого дуже любив і доглядав за ним краще, ніж будь-яка мати.

"Він з ним і гуляв, і купав його, і годував. Після приїзду він особливо ні з ким не спілкувався, весь час був зайнятий вдома з дитиною. Це в голові просто не вкладається! Він останнім часом був абсолютно спокійним, та й ніколи нічого не говорив про те, що йому погано ", – каже знайома родини.

"Думаю, що смерть дружини на нього так подіяла. Після неї у нього все і поїхало. Тому що нічого такого за ним ніколи не помічалося", – розповідає знайомий по школі Василя. Тепер трагедією займається поліція, слідчі з'ясовують причини такого вчинку.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...