На Хмельниччині дружина вбила свого чоловіка прямо під час обіду

У Хмельницькій області 47-річна жінка вбила власного чоловіка. Її засуджено до 7 років позбавлення волі. Про це повідомили в обласній прокуратурі, передають Патріоти України.

Злочин стався в селі Старий Кривин, неподалік Нетішина. "Під час обіду між чоловіком та дружиною зав’язалась суперечка, під час якої підозрювана схопила зі столу кухонного ножа і вдарила свого 53-річного чоловіка в груди. Потерпілий помер на місці події", - йдеться у повідомленні.

Жінка, побачивши, що накоїла, викликала швидку допомогу, а вже медики повідомили до поліцію. До вироку суду засуджена перебувала під вартою.

"Пікантний" секрет: Експертка пояснила, чому Тутанхамона муміфікували з ерегованим пенісом

четвер, 3 жовтень 2024, 16:56

Експертка розповіла, чому Тутанхамона муміфікували з ерекцією. Про це пише LADbible, передають Патріоти України. Хоча Тутанхамон жив і помер дуже давно, він є одним з фараонів Стародавнього Єгипту, про якого ми знаємо досить багато відтоді, як 102 роки...

"Це ганьба": Паралізований журналіст був змушений повзти до вбиральні у літаку з Польщі

четвер, 3 жовтень 2024, 16:27

Кореспондент з питань безпеки BBC News Френк Гарднер був змушений повзти підлогою літака, щоби дістатися туалету під час перельоту з Варшави до Лондона. Журналіст назвав цей досвід надзвичайно незручним фізично і принизливим. Про це Гарднер написав у к...