На Хмельниччині священик УПЦ МП з вірянами штурмували храм ПЦУ (відео)

У вівторок, 14 травня, у місті Красилів, що на Хмельниччині, біля храму Різдва Христового трапився інцидент за участі представників УПЦ МП. Про це повідомили у Красилівській міській раді, передають Патріоти України.

Що відомо про інцидент

Як зазначається, подія трапилася на вул. Перемоги. "Вчора, 14 травня, новообраний голови парафіяльної ради храму Сергій Бобух із усіма необхідними правовстановлюючими документами ввійшов до приміщення храму для проведення інвентаризації майна з метою подальшої передачі його священнослужителю ПЦУ", - йдеться у повідомленні.

Штурмували храм і пошкодили майно ПЦУ

Однак, як написали в міськраді, священнослужителі УПЦ МП, ігноруючи наявні правовстановлюючі документи, разом із своїми прихожанами штурмували храм Різдва Христового. Вони також пошкодили майно Православної церкви України. Варто зазначити, що у вересні 2023 року релігійна громада храму офіційно приєдналася до ПЦУ.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...