На Кіровоградщині чоловік отримав повістку і написав заяву про відмову від мобілізації: Яке рішення ухвалив суд

У Кіровоградській області до іспитового терміну засудили 34-річного чоловіка, який написав заяву про відмову від мобілізації. Про це йдеться у вироку Онуфріївського районного суду Кіровоградської області.

За даними суду, чоловіка визнали придатним до мобілізації. Він отримав повістку та мав прибути до ТЦК на 8 грудня 2023 року. Проте чоловік написав заяву, в якій категорично відмовився від служби в армії.

На суді чоловік провину визнав. Він заявив, що коли його хотіли мобілізувати, він написав заяву про відмову від служби в армії. Підсудний додав, що "оскільки сам є сиротою, на утриманні має двох малолітніх дітей, які навчаються у школі, хворіє, має високий тиск". Суд визнав чоловіка винним за статтею 336 ККУ та засудив до 1 року іспитового терміну.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...