На кому насправді тримається Україна: Президент Зеленський нагородив 12-річну дівчинку, яка врятувала дітей від повені

12-річну Тетяну Тулайдан із Закарпаття нагородили медаллю "За врятоване життя". Відповідний указ підписав президент країни Володимир Зеленський, повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний сайі глави держави.

Нагадаємо, відчайдушна дівчинка врятувала свого 7-річного брата і ще трьох сусідських дітей від повені. Інцидент трапився у селищі міського типу Ясіня на Рахівщині, внаслідок потужних злив.

Коли вода почала заливати подвір’я та будинок, Таня вимкнула електрику в домі, взяла молодшого брата та трьох інших дітей і відвела на горище.

Таким чином убезпечила всіх від високого рівня води, який на той час вже сягав одного метра.

Ученицю 7-го класу також хочуть номінувати на здобуття премії "Герой-рятувальник року".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...