Мріяв служити у спецназі: На конкурсі "Містер Всесвіт" переміг українець (фото)

На конкурсі "Містер Всесвіт" здобув перемогу Олег Борзенко з Одеської області. Саме змагання проходило в Лісабоні (Португалія) під егідою Всесвітньої асоціації аматорського бодібілдингу. Культурист з Чорноморська отримав престижний титул в категорії 175 сантиметрів,передають Патріоти України.

Олегу зараз 27 років, він працює тренером в одному зі спортивних клубів Одеси. Він був в армії і мріяв служити у спецназі. У вільний час тренувався і зрозумів, що у нього це дуже добре виходить.

"Все почалося з армії. Мріяв служити у спецназі. Для цієї роботи потрібно було володіти міцним статурою, дисципліною і самовіддачею. В армії для мене все склалося найкращим чином. Командир батальйону дуже любив залізний спорт. Головною умовою догляду звільнення було жим штанги лежачи -100 кг. Звичайно, кожен з нас був зацікавлений в цьому, і весь свій вільний час я проводив у штанги", - згадує спортсмен.

Після служби Олег вирішив продовжувати займатися спортом і зустрів обдарованого тренера Андрія Толкача. Наставник змотивував Олега займатися. "Через сім місяців я зайняв друге місце на всеукраїнському конкурсі "Сталевий Промінь". На жаль, був період коли я не брав участь у змаганнях, але не припиняв тренуватися і тримати себе у формі", - розповів українець.

Зазначимо, що 23 листопада 2020 року Олег Борзенко став срібним призером на кубку України у Львові і відразу отримав пропозицію поїхати в Португалію на конкурс "Містер Всесвіт", де і здобув блискучу перемогу.

Оце так "миролюбні створіння"! Група косаток потопила 15-метрову яхту біля Марокко

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:30

Хоча косатки зазвичай миролюбні, за останні роки фіксували численні випадки, коли ці створення атакували судна. Цього тижня невідома кількість косаток потопила вітрильну яхту в водах Марокко в Гібралтарській протоці. За даними морської рятувальної служ...

Хотів подарувати свої борги за Приват державі: Коломойський не зміг розірвати договори поруки за кредитами з НБУ. КАС скасував рішення суду першої інстанції

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:15

Ексакціонер ПриватБанку Ігор Коломойський не зміг розірвати договори поруки за кредитами з Нацбанком - Київський апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції та закрив провадження у справі за позовом Коломойського. . Про це повідомляє прессл...