На коронавірус захворів черговий культовий кіноактор

Норвезький актор Крістофер Хів'ю, відомий за роллю Тормунда у "Грі престолів" захворів на коронавірус. 41-річна зірка брав участь у зйомках другого сезону серіалу "Відьмак", тепер їх призупинено, зазначають Патріоти України. Про свій діагноз та самопочуття Крістофер розповів у Instagram.

"Вітання з Норвегії! Шкода це казати, сьогодні я отримав позитивний результат тесту на COVID-19, коронавірус. Ми з моєю родною ізолюємося вдома, допоки це буде потрібно. Стан здоров'я в нас хороший - у мене лише несильні симптоми застуди", - поділився актор.

Він нагадав, що для деяких людей ризик при цій хворобі є вищим та закликав на забувати мити руки, дотримуватися півтораметрової дистанції та, за потреби, перебувати на карантині, не даючи вірусу поширюватися.

"Разом ми можемо побороти цей вірус та не допустити кризи в наших лікарнях. Будь ласка, піклуйтеся одне про одного, дотримуйтеся дистанції та залишайтеся здоровими!", - написав Хів'ю.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...