На коронавірус захворів один з керівників "Нафтогазу"

Чиновник волів залишити свій діагноз у таємницї, однак підвів балакучий родич.

Андрій Фаворов

Директор з інтегрованого газового бізнесу Нафтогазу Андрій Фаворов хворий на коронавірус. Захворіла також дружина топменеджера Нафтогазу – засновниця компанії Magonova & Partners Анастасія Магонова. Про ситуацію в родині розповів Батько Андрія Фаворова. Невідомо, коли і де саме заразився високопосадовець, зазначають Патріоти України.

"Поки я був в Туреччині мій син знаходився тут у нас вдома в Атланті (США.-прим.), а потім полетів на роботу в Україну. Він працює в Україні. Ми не можемо точно сказати, в якому з двох літаків, в якому аеропорту чи де відбулося зараження, але якщо він прилетів в середу до Києва, то в суботу він відчув нездужання, відчув, що у нього піднялася температура, поміряв, було близько 38-ми, і почався ось цей дуже характерний сухий гавкаючий кашель", – розповів Михайло Фаворов, батько високопосадовця.

На наступний день симптоми з'явилися й в дружини пана Андрія. Втім, наразі сімейство почуває себе добре.

Можна вважати, що сьогодні вони вже перший день без температури, без кашлю. Поступово одужують,
– сказав батько топ-менеджера Нафтогазу.

Також на своїй фейсбук-сторінці сам Андрій Фаворов підтвердив самоізоляцію та легке занедужання, але не зазначив, чи дійсно хворий на коронавірус.

"Відчуваю себе відмінно. Температура 36.6. Кашлю немає. Тільки нудно. Не хвилюйтесь. Планую просидіти так ще тиждень, поки деякі питання не будуть зняті,"– зазначив Фаворов.


На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...